Advertisement

Αφγανισταν Ταλιμπαν : 36pwx5ept2mucm : Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας.

Αφγανισταν Ταλιμπαν : 36pwx5ept2mucm : Τουλάχιστον 77 μαχητές ταλιμπάν σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του αφγανιστάν, η οποία έχει εντείνει τα πλήγματα σε θέσεις των ενόπλων στη χώρα, επιβεβαίωσε σήμερα το υπουργείο άμυνας.. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Η ειδική απεσταλμένη των ηνωμένων εθνών για το αφγανιστάν αμφισβήτησε σήμερα τη δέσμευση των ταλιμπάν για μια πολιτική διευθέτηση, λέγοντας στο συμβούλιο ασφαλείας των ηε ότι ο πόλεμος έχει εισέλθει σε μια. Τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν πλέον την κανταχάρ, δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Στο αποκορύφωμά του, οι ταλιμπάν είχαν τον έλεγχο σε περίπου το 90% της χώρας, ενώ τα.

Σύμφωνα με τον οηε, οι ταλιμπάν είχαν μπορέσει να καταλάβουν πέντε περιφέρειες πέρυσι, οι τέσσερις από τις οποίες όμως ανακαταλήφθηκαν από τις. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού.

T6wmjvz 2ubkem
T6wmjvz 2ubkem from media.liberal.gr
Οι ταλιμπάν καλύπτουν διαφημιστικές εικόνες γυναικών στην καμπούλ. Η ειδική απεσταλμένη των ηνωμένων εθνών για το αφγανιστάν αμφισβήτησε σήμερα τη δέσμευση των ταλιμπάν για μια πολιτική διευθέτηση, λέγοντας στο συμβούλιο ασφαλείας των ηε ότι ο πόλεμος έχει εισέλθει σε μια. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την. Τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν πλέον την κανταχάρ, δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη γάζνι. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Ένα πρώτο απόσπασμα των αμερικανών πεζοναυτών, με αποστολή να εγγυηθούν την ασφάλεια της εκκένωσης, έφθασε στο αεροδρόμιο της καμπούλ, μιας από τις λιγοστές μεγάλες πόλεις που παραμένουν στα χέρια των κυβερνητικών. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού:

Οι δυνάμεις του αφγανιστάν μάχονται εναντίον των ταλιμπάν μέσα και γύρω από πολλές πόλεις σήμερα, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς οι αντάρτες εντείνουν τις επιθέσεις τους, με τις ηπα να εκτιμούν ότι μπορεί να καταλάβουν την καμπούλ σε διάστημα 90 ημερών.

Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα. Αφγανισταν, ταλιμπαν | share this story, choose your platform! Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Τίποτα δεν μοιάζει να είναι σε θέση να σταματήσει στο αφγανιστάν την επέλαση των ταλιμπάν, οι οποίοι καταλαμβάνουν τη μια σημαντική επαρχιακή πρωτεύουσα μετά την άλλη. Η ειδική απεσταλμένη των ηνωμένων εθνών για το αφγανιστάν αμφισβήτησε σήμερα τη δέσμευση των ταλιμπάν για μια πολιτική διευθέτηση, λέγοντας στο συμβούλιο ασφαλείας των ηε ότι ο πόλεμος έχει εισέλθει σε μια. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη γάζνι.

Άγριος καβγάς στις φυλακές τρίπολης. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Άλλες έξι περιφέρειες έπεσαν στα χέρια των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Οι δυνάμεις του αφγανιστάν μάχονται εναντίον των ταλιμπάν μέσα και γύρω από πολλές πόλεις σήμερα, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς οι αντάρτες εντείνουν τις επιθέσεις τους, με τις ηπα να εκτιμούν ότι μπορεί να καταλάβουν την καμπούλ σε διάστημα 90 ημερών.

92dbbs D0dio4m
92dbbs D0dio4m from www.efsyn.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη γάζνι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Οι δυνάμεις του αφγανιστάν μάχονται εναντίον των ταλιμπάν μέσα και γύρω από πολλές πόλεις σήμερα, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς οι αντάρτες εντείνουν τις επιθέσεις τους, με τις ηπα να εκτιμούν ότι μπορεί να καταλάβουν την καμπούλ σε διάστημα 90 ημερών. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Άγριος καβγάς στις φυλακές τρίπολης. Σύμφωνα με τον οηε, οι ταλιμπάν είχαν μπορέσει να καταλάβουν πέντε περιφέρειες πέρυσι, οι τέσσερις από τις οποίες όμως ανακαταλήφθηκαν από τις.

Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι.

Οι δυνάμεις του αφγανιστάν μάχονται εναντίον των ταλιμπάν μέσα και γύρω από πολλές πόλεις σήμερα, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς οι αντάρτες εντείνουν τις επιθέσεις τους, με τις ηπα να εκτιμούν ότι μπορεί να καταλάβουν την καμπούλ σε διάστημα 90 ημερών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Άλλες έξι περιφέρειες έπεσαν στα χέρια των ταλιμπάν. Στο άκουσμα της λέξης αφγανιστάν, κανείς σκέφτεται μια χώρα μέσα στη φτώχεια, χωρίς ελευθερία, με τις γυναίκες να φορούν μπούρκα και τους ταλιμπάν να αλωνίζουν στα εδάφη της. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Τη νύχτα της πέμπτης ανακοίνωσαν ότι ελέγχουν πλέον την κανταχάρ, δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας. Η ειδική απεσταλμένη των ηνωμένων εθνών για το αφγανιστάν αμφισβήτησε σήμερα τη δέσμευση των ταλιμπάν για μια πολιτική διευθέτηση, λέγοντας στο συμβούλιο ασφαλείας των ηε ότι ο πόλεμος έχει εισέλθει σε μια. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Με τον όρο ταλιμπάν ( παστού:

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Στο αποκορύφωμά του, οι ταλιμπάν είχαν τον έλεγχο σε περίπου το 90% της χώρας, ενώ τα. Άγριος καβγάς στις φυλακές τρίπολης. Ο ισμαήλ χαν, 75 ετών, από τους γνωστότερους πολέμαρχους στο αφγανιστάν, αιχμαλωτίστηκε από τους ταλιμπάν μετά την πτώση την πέμπτη της χεράτ (δυτικά), της τρίτης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, όπου ήταν αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος εδώ και δεκαετίες. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν μια περιοχή στο βόρειο αφγανιστάν στην επαρχία μπάγκλαν, αναγκάζοντας τα κυβερνητικά στρατεύματα να υποχωρήσουν προς την πρωτεύουσα της επαρχίας εν μέσω αύξησης της βίας, δήλωσαν σήμερα.

Ak7ugbgdjiuhlm
Ak7ugbgdjiuhlm from www.ethnos.gr
Μετάβαση στην πλοήγηση πήδηση στην αναζήτηση. Αν οι ταλιμπάν καταλάβουν τη λασκάρ γκα, θα πρόκειται για την πρώτη πρωτεύουσα επαρχίας που πέφτει στα χέρια τους από το 2016. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Δεκαέξι επαρχιακές πρωτεύουσες του αφγανιστάν έχουν πέσει σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας στα χέρια των ταλιμπάν. Σύμφωνα με τον οηε, οι ταλιμπάν είχαν μπορέσει να καταλάβουν πέντε περιφέρειες πέρυσι, οι τέσσερις από τις οποίες όμως ανακαταλήφθηκαν από τις. Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Εχθές κατελήφθησαν η χεράτ και η κανταχάρ. Οι δυνάμεις του αφγανιστάν μάχονται εναντίον των ταλιμπάν μέσα και γύρω από πολλές πόλεις σήμερα, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς οι αντάρτες εντείνουν τις επιθέσεις τους, με τις ηπα να εκτιμούν ότι μπορεί να καταλάβουν την καμπούλ σε διάστημα 90 ημερών.

Οι δυνάμεις του αφγανιστάν μάχονται εναντίον των ταλιμπάν μέσα και γύρω από πολλές πόλεις σήμερα, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς οι αντάρτες εντείνουν τις επιθέσεις τους, με τις ηπα να εκτιμούν ότι μπορεί να καταλάβουν την καμπούλ σε διάστημα 90 ημερών.

Μία 24χρονη φοιτήτρια στο αφγανιστάν περιγράφει πώς η πόλη της καμπούλ άλλαζε μπροστά στα. Οι ταλιμπάν πήραν την τζαλαλάμπαντ χωρίς να πέσει τουφεκιά. Σύμφωνα με τον οηε, οι ταλιμπάν είχαν μπορέσει να καταλάβουν πέντε περιφέρειες πέρυσι, οι τέσσερις από τις οποίες όμως ανακαταλήφθηκαν από τις. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού. Κι όμως, η χώρα της μέσης ανατολής δεν είχε πάντα σκοτεινό ουρανό και δεν «μύριζε» συρράξεις. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν τη νύχτα της πέμπτης προς παρασκευή ότι. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τη φαϊζαμπάντ, στο βορειοανατολικό αφγανιστάν, την ένατη κατά σειρά πρωτεύουσα επαρχίας η οποία πέφτει στα χέρια τους μέσα σε χρονικό διάστημα που δεν ξεπερνά τη μία. Ο ισχυρισμός των ταλιμπάν ότι ελέγχουν το 90% των συνόρων του αφγανιστάν είναι απόλυτο ψέμα, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της χώρας. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μετά την. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα αφγανισταν ταλιμπαν Με δήλωση του επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, ζοζέπ μπορέλ, η ευρωπαϊκή ένωση προειδοποιεί τους ταλιμπάν ότι, αν αναλάβουν την εξουσία του αφγανιστάν με τη βία, θα αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την έλλειψη διεθνούς υποστήριξης, ενώ παράλληλα τους καλεί να. Οι δυνάμεις του αφγανιστάν μάχονται εναντίον των ταλιμπάν μέσα και γύρω από πολλές πόλεις σήμερα, δήλωσαν αξιωματούχοι, καθώς οι αντάρτες εντείνουν τις επιθέσεις τους, με τις ηπα να εκτιμούν ότι μπορεί να καταλάβουν την καμπούλ σε διάστημα 90 ημερών. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πόλη γάζνι.

Posting Komentar

0 Komentar